Prisinfo
300,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Christian IV ConsortKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Fransk musikksalong à la 1720

05/02/2023 kl. 18:00

Velkommen til vår franske musikksalong à la 1720!

Vi tar rollen som parfymerte og pudrede medlemmer av den parisiske overklassen som fremfører musikk og dans for hverandre «au salon». Eller – er vi egentlig bare oss selv her i Oslo, år 2023, med våre egne nykker og bortskjemtheter?

Husk luktesalt/tyggegummi.

Musikk av bla. a. Couperin, Forqueray, Clerambeault
Regi og manus: Elizabeth Svarstad og Frank Kjosås
Kostymer og scenografi: Tone Aminda Gøytil Lund

Medvirkende

Elizabeth Svarstad, barokkdans
Daniel Sæther, kontratenor
Caroline Eidsten Dahl, blokkfløyte
Ingrid Økland, barokkfiolin
André Lislevand, viola da gamba
Jadran Duncumb, gitar og teorbe

Christian IV Consort er et av Norges mest aktive barokkensembler med minst 12 konserter årlig. Ensemblet behersker et stort repertoar med musikk fra perioden ca 1575-1800.

De faste medlemmene er:

Caroline Eidsten Dahl, blokkfløyte
Daniel Sæther, kontratenor
Ingrid Økland, barokkfiolin

Ensemblet benytter seg ofte av frilansere, og er derfor fleksibelt i både uttrykk og størrelse. De senere årene har ensemblet utviklet et sterkt engasjement for utviklingen av det norske barokkmiljøet og har tatt initiativ til nettverket Barokk-kooperativet, som blant annet arrangerer faglige møteplasser.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner kl 14.30 på selve konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.