Prisinfo
250,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Sara Aimée SmisethKalender

In Dulci Jubilo

10/12/2023 Kl. 18:00 - 19:30

Oslo

Rakhmaninov med venner

14/12/2023 Kl. 18:30

Oslo

Den store julegaven – Mest for barn, litt for voksne

16/12/2023 Kl. 13.00 og 15.00

Oslo

Formødre – En konsertforestilling

10/09/2023 kl. 14:00

I konsertforestillingen Formødre forteller Sara Aimée Smiseth historien om ni av sine formødre, fra sin formor, Alison Hamilton, født i 1665, til sin mormor, Anne Lise Ziesler, som gikk bort i 2014. I samspill med ikoniske verker fra musikkhistorien er dette 350 års Norgeshistorie sett fra et helt nytt perspektiv. Velkommen til en unik konsertopplevelse!

Fra Skottland på 1600-tallet går reisen via Skien og Brevik til et staselig hjem i Moss, og til en forpakterske av Lindesnes fyr. Vi skal til et internasjonalt miljø i Kristiansand, og til elektriske bad og kulturfiff i Sandefjord og Modum Bad. Så til Christiania og de fattigslige kvartalene på Vaterland, det landlige Groruddalen, et liberalt psykiatrisk sykehus, (enda) en forfatter, og til hemmelig motstandsarbeid under andre verdenskrig.

Velkommen til turnéfinale på Gamle Raadhus Scene!

www.sarasmiseth.com

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp 30 min. før forestilling, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.