Prisinfo
200,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Bente IllevoldKalender

Forbindelser – Illevold & Kregnes Hansen

12/09/2023 kl. 19:00

Bente Illevold (eufonium) & Anders Kregnes Hansen (slagverk) ble kjent gjennom studier på Norges musikkhøgskole, og har siden 2018 samarbeidet om å utvikle repertoar og formidle samtidsmusikk. De står bak flere urframføringer av verker skrevet av Norges fremste komponister. Duoen har spilt ca. 30 konserter sammen og dette inkluderer framføringer på Brasswind, Norges arktiske universitet og Toneheim folkehøgskole for å nevne noen.

Høsten 2019 turnerte duoen i Hedmark fylke med konseptet «Tona fra Hedmark» hvor viser og folkemusikk fra fylket ble flettet sammen med poesi og formidlet gjennom deres unike samspill og klangfarger. Våren 2020 gav de ut albumet «Klangen fra de dype skoger», hvor de høstet stor anerkjennelse for sitt eminente samspill. Hør gjerne utdrag fra albumet her

Høsten 23 og våren 24 legger duoen ut veien med et nytt program, bestående av ny og gammel musikk. Forbindelser er konsertens tittel, og tanken bak programvalget er å belyse hvordan all musikk henger sammen. Derfor starter vi i folkemusikkens verden, før vi beveger oss til moderne tid og ender med en urframføring av Agnes Ida Pettersen.

Konserten er støttet av Kulturrådet.

Program

Grønaglimt – Ivar Lutnæs, arr. Lars Erik Gudim
Trassvisa hennes Tora – Egil Monn-Iversen, arr. Jarle G. Storløkken
Inni – Marte Røyeng
Dsdht II – Rune Rebne/Ludvig Elblaus
Kveldstone – Egil Storbekken, arr. Lars Erik Gudim
Jørgen Hattemaker – Bjarne Amdahl, arr. Jarle G. Storløkken
Re-echos – Terje Viken
Duo – Agnes Ida Pettersen
Brudesang fra Solør – Trad, arr. Jarle G. Storløkken

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp 30 min. før forestilling, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.