Prisinfo
300,-/150,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Telemark KammerorkesterKalender

POING ALMOST CLASSIC – releasekonsert

06/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Musical Sanatorium

07/03/2024 Kl. 18:00

Viken

Fiolinkonsert for fred: Telemark Kammerorkester og Ai-Ling Chiu

04/04/2022 kl. 19:00

Mandag 4 april fremfører Telemark Kammerorkester med Ai-Ling Chiu som solist B. Morten Christophersens «Konsert for fiolin og strykere». Verket er skrevet til den taiwanesiske fiolinisten Ai-Ling Chiu. Konserten ble urframført på Ålesund kammermusikkfestival i 2017 med et orkester sammensatt av taiwanesiske og norske musikere. Som en rød tråd gjennom verket går den taiwanesiske sangen Longing for your return, som fungerte som en frihetssang under 2. verdenskrig.

Gjennom verket antydes melodien her og der vevet sammen med Christophersens eget materiale. Finalen utvikler seg mot en slags forløsning, slik man kan forvente av en virtuos solokonsert, men det forventede forløpet stagnerer og løser seg opp i den taiwanesiske melodien som blir fortellingens mål. Verket ble fremført 2 ganger i Taiwan i 2018, og dette gjorde et spesielt inntrykk på publikum. Dirigent og kunstnerisk leder: Per Kristian Skalstad

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Creos Vederlagsfond

Bill. på TicketCo og i døra, dørene åpner kl 19:00. Servering i forkant og i pausen

Program
Wolfgang Amadeus Mozart: Divertimento i F
Morten Christophersen: Konsert for fiolin og strykere
Paul Hindemith: 5 Stücke
Béla Bartók Rumenske Danser

Medvirkende
Per Kristian Skalstad, dirigent
Ai-Ling Chiu, fiolin
Telemark Kammerorkester

Covid-19

Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms samme dag minst to timer før på nr. 95 23 24 01, så kan det være vi finner plass til deg likevel.
Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)