Prisinfo
Fri entré
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Divedeep recordsKalender

FIA OFIA – RELEASEKONSERT & ETTERFEST

27/04/2024 kl. 20:00

Fia Ofia skal slippe sin etterlengtede debut-EP 26. april, og i den anledning inviterer hun til releasekonsert! Hun tar oss med gjennom EP’ens 5 låter, i tillegg til et utvalg nye perler som dere kan glede dere til å oppleve live! Fia Ofia gir oss i sin debut-EP en håndfull låter som skildrer sterke følelser og ungdomsklisjéer på en helt unik måte. Til tross for sin unge alder, skriver Fia Ofia uttrykksfulle, modne tekster, som kombinert med et fengende lydbilde tar oss med inn i hennes eget lille univers.

Vi gleder oss til å se dere for en forrykende aften med Fia Ofia!

Dørene åpner kl 20.00, konsertstart kl 20.30

Billetter:
GRATIS, men du må hente ut billett via TicketCo. Trykk på knappen der det står «Kjøp billett», for å hente din fribillett. Husk å gi beskjed til oss dersom du ikke benytter billetten i tilfelle venteliste.

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.

Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner. På den måten kan du reservere gode sitteplasser og så ev ta en tur i baren ved siden av oss.

Adresse:
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1

Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:
Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en
e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket
Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.