Prisinfo
170 / 120 (student / medlem)

Sted
Café Mir
Nettside

Om arrangøren

F/ eks er en konsertserie for elektronisk musikk og eksperimentell pop, i samarbeid med Konsertforeninga, med støtte fra Kulturrådet og Oslo Kommune.

Nuts And Bolts er en podkast ledet og produsert av Jessica Sligter og publisert av The Quietus. Panelet er støttet av Fritt Ord og Balansekunst.Kalender

Reza e i Ragazzi

12/04/2024 Kl. 20:00

Viken

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

F/ eks + Nuts and Bolts: Rehab Hazgui / Sihtx / Sukitoa O Namau

15/03/2020 kl. 19:00:00

AVLYST / CANCELLED

We are sorry to cancel, due to the implications of the corona virus. It’s important to do as much as possible to prevent further spread. We’ll be working on finding a new date as soon as things are more stable. Take care, stay safe and see you soon!

 

Konsertserien F/ eks, i samarbeid med Nuts And Bolts, inviterer til en givende søndag i den eksperimentelle elektroniske musikkens navn!

Rehab Hazgui
Tunisiske Rehab Hazgui utforsker elektronisk lyd ved bruk av blant annet DIY-instrumenter, Eurorack og andre modulære synther, samt feltopptak, og har i tillegg vært med å starte El Fabrika, en tunisisk platform for eksperimentell kunst, alternativ design og aktivisme.

Sihtx
Under aliaset Sihtx skaper komponist og lydkunstner Signe Heinfelt Tolbøll eksperimenterende elektronisk musikk med hverdagsobjekter, elektronikk, datamaskin og feltopptak. På scenen har hun blant annet med seg en hjemmelaget elektroakustisk trommemaskin og musikken er kjent for å være organisk og ofte støyende – på den gode måten.

Panel: Nuts and Bolts m/ Jessica Sligter
Musiker, komponist og produsent Jessica Sligter leder en panelsamtale som en del av hennes Nuts and Bolts-prosjekt, en podkast som snakker med kvinner og ikke-binære personer om eksperimentell musikk, musikkteknologi og deres opplevelser innen en mannsdominert bransje. Denne kvelden skal Jessica snakke med kveldens musikere samt Sukitoa O Namau i en samtale om sosiale grupper som er marginaliserte i miljøet for teknologi og utstyr, og diskutere hvordan artister, kunstnere og produsenter kan samarbeide for å skape sine egne rom og infrastruktur.