Prisinfo
275
Billetter

Sted
Emanuel Vigeland Museum
Nettside

Om arrangøren

Konsertserien EkhoKalender

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 17:00

Oslo

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 19:00

Oslo

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 21:00

Oslo

In Dulci Jubilo

10/12/2023 Kl. 18:00 - 19:30

Oslo

«En Midtsommernattsdrøm» i Emanuel Vigeland Museum

23/06/2022 kl. 22:45

Konsertserien Ekho inviterer til Midtsommernattskonsert i en av Oslos mest unike perler: Emanuel Vigeland Museum.

Tuva Færden tar med hardingfelen, lyren og sangstemmen, Jadran Duncumb tar med theorben sin, og Eira Huse tar med stemmen. Alle tre tar også med nyskrevet musikk. Trioen sto for de to digitale åpningskonsertene i Ekho, og skal nå endelig spille live for publikum. De tre musikerne regnes blant Norges mest fremadstormende musikere.

Emanuel Vigeland Museum er at av Oslos (verdens?) mest unike rom. Det er dekket av freskeverket «Vita», og akustikken med 20 sekunders etterklang, gjør at musikerne kan spille flerstemt med seg selv. Konsertserien Ekho lager konserter med musikk adaptert til dette unike klangrommet. Vi gleder oss til å feire midtsommefnatt med dere, og feire årets lengste dag. Vi kaller konserten «En Midtsommernattsdrøm», da rommet og akustikken oppleves nesten utenomjordisk. Vi lover en flammende konsert med feiring av alle livets fasetter, og feiring av sommeren!

Se videoer fra tidligere konserter for å få et inntrykk av rommet her: https://www.youtube.com/channel/UCLAknKiVsd9vag9uRRMgATw

Theorbist Jadran Duncumb fikk i fjor en Diapason D’Or for sitt debutalbum, og turnerer Europa rundt med sitt magiske spill. Han spiller ofte med musikere som André Lislevand og Guilia Semenzato. I Norge oppleves han ofte i samspill med bl. a. Barokkanerne. Tuva Færden spiller i flere grupper som Råbygg og Vrang, og er stadig å se på scenen med musikere som Knut Reiersrud og Javid Afsari Raad – og hører til en ny bølge av fantastiske unge folkemusikere. Eira Huse har sunget på steder som The Verbier Festival, Festival Aix-en-Provence og Opéra de Lyon, og gjør sin hovedrolledebut som Carmen med Opera Rogaland til høsten.

Hjertelig velkommen til konsert kl 21:30 og 22:45.

(Siste konsert er ferdig i godt tid før midnatt).

Konsertserien Ekho er støttet av Norsk Kulturfond, Kulturrådet.

Trenger du å ha med ledsager? Ledsager med gyldig ledsagerbevis er selvfølgelig velkommen (gratis). Ta kontakt med oss i forveien.

Restriksjoner
Konserten starter presis og varer ca 45-50 minutter. Husk varme klær – det er kaldt i Museet.
Nærmeste busstopp er Grimelundsveien. Slemdal T-bane-stasjon er ca 7-8 min unna til fots.

Ansvarsfraskrivelse
Solgte billetter (som blir ubrukte pga f eks sykdom el.l) refunderes ikke.

Følg oss gjerne på:
https://www.facebook.com/konsertserienlydlig
Instagram: @konsertserien_ekho