Prisinfo
350/300 + AVG
Billetter

Sted
Cosmopolite Scene
Nettside

Om arrangøren

El Muro Tango & Cosmopolite SceneKalender

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Knut Vaage: multiMORF remix vol 1

26/09/2020 Kl. 20:00

Vestland

Ghazal- og qawwali-kveld

26/09/2020 Kl. 18:00

Oslo

Høstlandskap

26/09/2020 Kl. 16:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 kl. 20.00

Etter en lang pause fra hovedstaden er det internasjonale bandet El Muro Tango endelig tilbake med en helaftens konsert på Cosmopolite Scene! Med seg for første gang har de den prisvinnende argentinske sangerinnen Inés Cuello, en av de mest ettertraktede artistene av den yngre generasjonen fra Buenos Aires.

Siden deres siste opptreden i Oslo i november 2018 har El Muro Tango mottatt skryt i både inn- og utland for sitt debutalbum «Nostálgico». Høsten 2019 debuterte bandet i The Royal Concertgebouw i Amsterdam til fullt hus og stående applaus. Senere har det fulgt invitasjoner til prestisjefulle festivaler som Jazzkaar (Tallin) og La Locura Tango Music Festival (Innsbruck), i tillegg til omfattende konsertervirksomhet i Tyskland, Sveits, Italia, Belgia, Danmark og Nederland.

Inés Cuello kommer fra Bragado, Buenos Aires. Hun er vinner av XVII Hugo del Carril Contest og ble nominert til Gardel Awards 2016 i kategorien «Beste kvinnelige utøver» for sitt album «Canciones del Sur». Som solist med tangokompaniene Tango Pasíon og Tango Desire har hun turnert over hele verden og gjestet over 70 byer i Kina og Japan, i tillegg til konserter rundt om i Europa og Sør-Amerika. Inés har jobbet med anerkjente tangomusikere som Nestor Marconi, Sexteto Mayor, Virginia Luque og Alberto Podestá, og opptrådt i berømte konserthus som Teatro Colón og Centro Cultural Kirchner, samt de store tangofestivalene i Argentina, Colombia og Brasil.

Arrangørene opplyser om at de tar nødvendige smittetiltak vedrørende COVID-19.

Stillinger

Direktør

Fond for utøvende kunstnere

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev