Prisinfo
ORDINÆR PRIS: 650,- + avg

Sted
Cosmopolite Scene
Nettside

Kalender

Reza e i Ragazzi

12/04/2024 Kl. 20:00

Viken

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

El Muro Tango Fiesta

23/05/2020 kl. 18:00:00

Lørdag 23. mai 2020 samles noen av Europas mest populære tangoband til en storslått tangofest på Cosmopolite Scene! Det blir gjester fra Berlin, Paris, Amsterdam og Stockholm i tillegg til lokale artister av internasjonalt renomé. Forbered deg på en hel kveld med dansing til pulserende rytmer fra levende orkestre, akkurat som i Buenos Aires. Tango DJ varmer opp dansegulvet før og etter hver akt.

Benytt vårt EARLYBIRD-tilbud og spar 20% frem til 15. Januar!

Program
18.00: Dørene åpnes, milonga med DJ Maria Mondino
19.30: Los Milonguitas
21.00: El Muro Tango & Omar Mollo
22.30: Electrocutango
23.30: Milonga med DJ frem til kl. 01.00

Billettsalg på Billettservice
EARLYBIRD: 520,- + avg frem til 15. januar 2020
ORDINÆR PRIS: 650,- + avg
https://www.ticketmaster.no/event/625567

Artister

Los Milonguitas
Siden 2017 har tangotrioen Los Milonguitas spilt mer enn 100 konserter i 20 land rundt om i Europa, og har posisjonert seg som et av de mest populære live tangobandene i dag. Gruppen har et klart mål for øye: at alle danserne skal fylle dansegulvet på milongaen. Influert av de store orkestrene fra gullalderen (Di Sarli, D’Arienzo, Caló), tilbyr «Los Milonguitas» stilriktige trioversjoner så vel som sine egne komposisjoner, alltid med hensyn til milongueroen, dansegulvets sanne hovedperson.

El Muro Tango
Med sin nylige debut i The Royal Concertgebouw i Amsterdam, samt opptredener på store europeiske tango- og jazzfestivaler, er El Muro Tango i ferd med å skape seg et solid navn på den internasjonale musikkscenen. Gruppen har fått ros i det britiske magasinet Songlines for sitt eksepsjonelle håndverk og blitt komplimentert for sin store energi og fengslende melankoli. Musikken deres består av tradisjonell argentinsk tango med et friskt og moderne harmonisk språk, og inneholder elementer av jazz og søramerikanske rytmer.

Omar Mollo
Omar Mollo er en prisbelønt tangosanger fra Pergamino i provinsen Buenos Aires, for tiden bosatt i Nederland. Hans siste album «Tango Cosmopolita» med Gran Orquesta Típica OTRA ble gitt ut av Sony Argentina i 2018 og nominert til Latin Grammy Awards. I 2013 vant han Carlos Gardel-prisen i kategorien “Beste album – mannlig tangoartist”, og i 2005 og 2015 ble han anerkjent av Konex Foundation som en av tiårets beste tangosangere. Omar holder jevnlig konserter over hele Europa, så vel som på de største tangofestivalene i Argentina.

Electrocutango
Electrocutango vakte internasjonal oppsikt i 2005 med nyskapende tango som kombinerer tangoens rytmer med elektroniske effekter. Den legendariske poeten Horracio Ferrer beskrev musikken som «solid, upåklagelig og raffinert versjon av ny tango i det 21. århundre». Bandet vil presentere nytt materiale fra deres kommende tredje album! I Electrocutango’s musikk begir man seg på en vandring mellom det melankolske og melodiske, fra det mystisk uforutsigbare til det drivende og suggererende rytmiske. Elementer fra Puerto Rico, Brasil og Cuba, fra hiphop, tekno, turntableisme, jazz, og selvfølgelig – tango – kombineres i en skjønn forening.

Maria Mondino
Maria Mondino er en ekte tanguera. Hun kommer fra La Plata, Argentina, og er kjent for sin raffinerte stil og følsomhet til dansegulvet. For tiden bor hun i Berlin hvor hun jobber som tangodanser, lærer og DJ. Hennes musikalske utvalg går fra de veldig tradisjonelle klassikerne til dagens moderne og dansbare tango. Maria har undervist og opptrådt på festivaler og milongaer i hele Europa og Asia. Hun organiserer «Milonguera de Ley», en månedlig milonga i Berlin og står bak festivalen Ibiza Tango Love, som nå går inn i sitt tiende år.

Website: http://www.elmurotangofiesta.com
Facebook event: https://www.facebook.com/events/958188787891685/
Cosmopolite event: http://cosmopolite.no/program/cosmopolite/2020/mai/el_muro_tango_fiesta
Buy tickets: https://www.ticketmaster.no/event/625567