Prisinfo
215,- inkl. avgift
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Early VoicesKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Early Voices / Gesualdo / Det evige mennesket – Vol. 1

27/10/2022 kl. 19.00

Vokalkvintetten Early Voices og slagverker Anders Kregnes Hansen fremfører madrigaler av Gesualdo, stykker fra den norske folkemusikktradisjonen og verker for solo slagverk. Gesualdos madrigaler er sanselige, vakre og utfordrende, og settes i kontrast med blant annet Marcus Paus’ stykke «Cabin Fever for solo vibrafon», skrevet under lockdown i 2020. Tittelen beskriver desperasjonen og monotonien man opplever ved å være fanget et sted uten mange sanselige inntrykk. På samme måte er Gesualdos over 400 år gamle verker en søken etter lys, og handler om å være innestengt i seg selv og i sine tanker. Vel møtt til en stemningsfull og tankevekkende konsert!

Mer om utøverne:
Early Voices er en profesjonell tidligmusikkvintett bestående av sangere med omfattende erfaring fra noen av landets fremste ensembler. Early Voices fremfører europeisk barokk- og renessanserepertoar med nordisk klangideal.
Early Voices’ fem medlemmer er erfarne solister og ensemblesangere med bakgrunn fra blant annet Det Norske Solistkor, Trondheim Vokalensemble Vocal Art, Kilden Vokalensemble, Det norske damekor, m.fl. Foto av Early Voices: Kristianne Marøy
Anders Kregnes Hansen (f.1983) er en norsk slagverker med sterkt fokus på samtidsmusikk, performance og nyskapende sjangere. Han utmerker seg både som kammermusiker og solist. Hansen er en allsidig musiker, som jevnlig har oppdrag med de fleste profesjonelle orkestrene i Norge, og er fast musiker i samtidsensemblet Aksiom. Han medvirker også på flere prisvinnende innspillinger innen samtidsmusikk, klassisk, jazz og pop/rock. Som pedagog har han holdt mesterklasser ved flere musikkutdanninger i Norge.
Hansen har en mastergrad i utøvende klassisk slagverk fra Norges Musikkhøgskole. Under dette studiet skrev han en avhandling om komponister og utøvere i kreativt samarbeid.
Konserten er støttet av Kulturrådet, Oslo kommune, FFUK og Furestiftelsen.