Prisinfo
200,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Linnéa Sundfær CasserlyKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Detritus: Slagerpar (barokk)

09/06/2022 kl. 19:00

Barokkfusjonsensemblet Detritus (FI) opptrer for første gang i Norge og byr på kjente og kjære arier fra barokken i kombinasjon med nyskreven musikk. Konseptet «Slagerpar» består av noen av de mest kjente sangene fra barokken, som har fått skrevet et nytt stykke med samme tekst av en nålevende komponist. Hvert av de moderne stykkene er skrevet av ulike komponister, og lytteren får dermed et spennende innblikk i mange forskjellige komponisters tolkninger av tekst og tradisjon.

Det blir både vakre melodier, spennende klanger og en uventet lyd eller to! I tillegg til slagerparene fremføres sangsyklusen Ludi, som er en hyllest til trubadurkulturen verden over. Hver av sangene i syklusen blir sunget på hvert sitt mer eller mindre forståelige språk, og handler kanskje eller kanskje ikke om kjærlighet. Ludi kombineres med vakre og melankolske luttsanger av den største trubaduren gjennom tidene: John Dowland.

Detritus kommer fra latin, og betyr «råtnende organisk materiale, som er summen av vekster i ulike stadier av nedbrytning og grunnlaget for ny vegetasjon».

Detritus er en fleksibelt sammensatt gruppe som blander musikk fra ulike tider som et grunnlag for nye opplevelser. Detritus inkluderer musikk fra tidlige luttsanger fra 1500-tallet gjennom basso continuo-sangene fra 1600-tallet helt inn i verk skrevet på 2020-tallet. Ensemblet har gjort alt fra sangsykluser til miniatyroperaer og til forestillingen Ave Virgo, Ave Vos i samarbeid med burleskdanseren Armi Von Vep. På denne konserten er det Kaisamaija Uljas (teorbe) og Linnéa Sundfær Casserly (sang) som medvirker.

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms til 95 23 24 01 samme dag, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rødhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:
Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca 2000 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no