Prisinfo
Det er fri adgang, men på grunn av et begrenset antall plasser må det hentes ut billett i forkant.
Billetter

Sted
Melahuset
Nettside

Om arrangøren

Mela og OK World RecordsKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Bugge Wesseltoft med Rita N, Phats & Emile The Duke

01/10/2020 kl. 19:30

Forvent det alt fra old school hiphop til mer jazz- og funkbasert musikk når Bugge Wesseltoft, rapperne Phats, Emile The Duke og Rita N, samt keyboardisten Arthur Kay og trommeslageren Charles Mena står på scenen på Melahuset.

Rita N (Rita Najar) er en Oslobasert artist fra Syria som startet musikkarrieren i 2016. Hun er en lidenskapelig liveartist, og musikalsk er hun inspirert av old school hip hop og rytmer fra Midt-Østen, med et hint av iskald trap.

Gabriel «Phats» Correa har lenge vært en solid figur på den norske hiphop-scenen. Han har tidligere samarbeidet med amerikanske hiphop-artister som Onyx, Celph, Titled & Apathy og tyske Snowgoons. Han har varmet opp for blant andre Method Man & Redman, Raekwon, AZ, og Jedi Mind Tricks.

Emile The Duke har en magisk bryter som gjør alminnelig gatelys litt mer noir, og som transformerer grå hverdag til noe litt mer funky. Han er også en av Oslos mest selvgående og produktive musikere, med sine synthpregede og funkbaserte produksjoner.

Charles Mena er en amerikansk-norsk trommeslager som i mange år har satt sitt preg på musikkscenen i Oslo.

Bak artistnavnet Arthur Kay finner vi den etterspurte keyboardisten Arthur Kay Piene. Han har base i den blomstrende alternative musikkscenen i Oslo, og spiller med blant andre Ivan Ave, The Switch, Mutual Intentions og Dr. Kay and his Interstellar Tone Scientists.

Pianist, komponist og produsent Bugge Wesseltoft er en pioner innen tradisjonell og elektronisk jazz, og har lang fartstid på den internasjonale musikkscenen.