Prisinfo
100,-/ 50,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Across Chamber Music SeriesKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Across Chamber Music Series del 2

01/04/2022 kl. 19:00

Across Chamber Music Series er et samarbeid mellom unge, klassiske musikere i de skandinaviske land. Sammen oppfyller vi vårt felles, brennende ønske om å skape flere konsertarenaer i Skandinavia, hvor vi på tvers av landegrenser får mulighet til å møtes og dele gleden ved at spille kammermusikk sammen. Selvom våre kulturer ligger tett opptil hverandre, er det ingen tvil om at våre erfaringer vil resultere i en høyere enhet i dette samarbeider. Denne fantastiske opplevelsen vil vi gerne dele med publikum.

Vi har i år samlet 9 av Skandinavias ledende unge musikere til et varieret program sammensatt av musikk vi elsker og alltid har ønsket å spille:

Program
Fauré – Klaverkvartett nr. 2, op. 45
Tchaikovsky – Souvenir de Florence, op. 70

Medvirkende

NOVO Quartet, strykekvartett DK
Johannes Sciacco Schantz, fiolinSE
Einar Kyvik Bauge, bratsj NO
Vilde Alme, cello NO
Albert Noven, kontrabass NO
Lana Suran, klaver SE
Konsertene avholdes med uunnværlig økonomisk støtte fra Augustinus Fond, William Demant Fond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Oslo Kommune samt Snyk. Også en stor takk til Scandinavian Cello School for å gi oss hus til våre intense øvedager opp til konsertene.

Covid-19

Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms samme dag, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no