Festivalen solgte for få billetter på forhånd. Elvefestivalen tilbyr alle som har kjøpt billett gratis inngang på festivalen i samme by i august.

© Working Class Hero

Førstkommende helg skulle Working Class Hero-festivalen vært holdt på Union Scene i Drammen. Tirsdag meldte imidlertid festivalen på sin Facebookside at festivalen avlyses:

“Grunnet et kritisk dårlig forhåndssalg av billetter ser vi i styret i Working Class Hero dessverre ingen annen mulighet enn å avlyse årets Working Class Hero-festival på Union Scene 16. og 17. juni

Vi ser oss nødt til å gå til dette drastiske skrittet da vi innser at vi ikke vil være i stand til å imøtekomme de merkostnader vi vet påløper som følge av å gjennomføre festivalen, og at dette vil sette underleverandører i en situasjon hvor vi ikke vil finne midler til å dekke disse utgiftene. Det vil derfor være økonomisk uansvarlig av Working Class Hero å gjennomføre, vel vitende om dette.”

Barnefestivalen Working Class Kids vil imidlertid gå som planlagt søndag 18. juni.

Fri inngang på Elvefestivalen
Etter at nyheten ble kjent har Elvefestivalen i Drammen, som holdes i august gått ut med et tilbud til alle som har kjøpt billett om gratis inngang på festivalen.

– Inntektene fra de solgte billettene vil dermed tilfalle Working Class Hero. Få deg en festivalopplevelse likevel – og bidra til at våre gode venner lander trygt på beina, skriver Elvefestivalen på sin Facebookside.

Nesten 20 år
Working Class Hero-festivalen (WCH) i Drammen har vært arrangert årlig siden 1999, med unntak av 2004 og 2014. Et underskudd i 2015 førte til at festivalen flyttet fra Sølfastøya til Union Scene. Planen var å flytte festivalen tilbake til Sølfastøya i 2018. Festivalens fremtid er nå ikke kjent.

På plakaten i år sto navn som Marit Larsen, Hilma Nicolaisen og Wovenhand.

Publisert:

Del: