Fredag 2. februar sparker Vinterjazz i gang for fjerde år på rad. Motif, Frøy Aagre, Jonas Kullhammar, Hanne Hukkelberg, Kristin Asbjørnsen, Looper m/ John Tilbury og Håkon Kornstad er bare noen av navnene som skal bidra til å gjøre vinteren litt mildere rundt om i landet.

Vinterjazz 2007_logo

Norsk jazzforums medlemsklubber slår seg igjen sammen, stenger mørke og kalde vinternetter ute og tilbyr publikum over hele landet kvalitetsjazz som varmer.

I løpet av ti dager arrangeres 69 konserter fordelt på 38 jazzklubber over hele landet.

Publikum får oppleve et bredt og variert tilbud som blant annet turné med Motif, turné med Jupiter og Jonas Kullhammar, plateaktuelle Frøy Aagre, Magnolia Jazzband, Knut Riisnæs Kvartett og mye mer!

Vinterjazz

Norsk jazzforum arrangerer Vinterjazz for fjerde gang i perioden 2. – 11. februar.

Vinterjazz er en ti-dagers landsdekkende markering av jazz, og skal være med på å løfte fram de lokale jazzklubbene som samlet presenterer mangfoldet og bredden innen norsk jazz.

Den store deltakelsen blant Norsk jazzforums medlemsklubber, samt interessen fra jazzmusikere, viser tydelig engasjementet rundt om i landet og understreker tanken bak; å sette fokus på aktiviteten som finnes på lokalt plan.

Denne kollektive markeringen av norsk jazz gir publikum muligheten til å oppleve et variert tilbud av kvalitetsjazz over hele landet.

Årets jazzklubb – 2007

Prisen for Årets jazzklubb, 2007, deles også i år ut i forbindelse med et Vinterjazz-arrangement.

Under konserten med Jupiter/Jonas Kullhammar, 7. februar på Stedet i Sortland, vil Sortland Jazz- og Viseklubb tildeles prisen.

Fullstendig program kan du finne her: www.vinterjazz.no

Publisert:

Del: