Vi har trukket to heldige vinnere i vår Hanne Hukkelberg-konkurranse. Vinnerne får to billetter hver og kan se frem til konsert med Hukkelberg på John Dee i Oslo i kveld. Den kritikerroste platedebutanten Rockettothesky er kveldens oppvarmingsartist. Og vinnerne er…

Hanne Hukkelberg - Rykestrasse 68

….Yngve Simmenes og Julie Matilde Torjusen.

De svarte helt korrekt på vårt spørsmål: Hanne Hukkelbergs nye plate heter Rykestrasse 68.

Platen har fått god mottagelse fra kritikerstanden: “En av årets mest originale og kunstnerisk vellykkede norske plater”, mente Dagavisen (5/6), mens Dagbladet trillet like mange terningøyne og beskrev innholdet som “Nynnbare, fengende poplåter, pakket inn i følsomme, knirkende arrangementer.”

Solide femmere vanket det også i Aftenposten, Adresseavisen og Bergens Tidende, mens både PlanB og Spirit spanderte toppkarakter på Hukkelberg.

Nettstedet groove.no var også rundhåndet med rosen og mente at Hukkelberg på Rykestrasse 68 beveger seg stilmessig “mellom det cabaretaktige, middelaladertoner, instrumentalmusikk og benytter seg heftig av elementer fra klassisk musikk. Det sistnevnte har tilført noe storslått og vakkert til den nye skiva hennes.”

I kveld står hun altså på scenen på John Dee i Oslo.

Vi gratulerer vinnerne og takker for innsendte bidrag.

Publisert:

Del: