Musikkonkurransen for barn i 1. – 7 klasse frister med at alle innsendte musikkstykker vil få tilbakemelding fra komponister, musikere og pedagoger.

Veslefrikkprisen ble opprettet for tre år siden. I 2016 var mer enn 2.000 barn engasjert i å komponere bidrag til musikk-konkurransen Veslefrikk. Nå ønsker Stiftelsen Veslefrekk i å få med ennå flere til Veslefrikkprisen 2017.

– En god del elever er i allerede gang med å komponere sine musikkstykker som de skal sende inn til vurdering for Veslefrikkprisen 2017. Og selv om det kun kåres én vinner, vil absolutt alle som sender inn musikk få en faglig tilbakemelding fra juryen om hva som var bra – og forslag til hva man tenke videre på til neste gang, skriver stiftelsen Veslefrikk i en pressemelding.

Alle grupper og klasser på 1.-7. trinn kan delta. Gruppene kan være fra tre elever opp til hele klasser på 28 elever. Musikkverkene kan være inntil åtte minutter lange.

– Usikker på om det dere lager er godt nok? Ikke tenk på det – det er lav terskel for å delta, for poenget er jo å lære av tilbakemeldingene dere får, skriver Veslefrikk i meldingen.

Tips til komponeringen og regler for konkurransen kan leses på deres nettsider.

Hele klassen til vinnergruppa får en tur til Oslo for ”En Drømmedag med NRK Kringkastingsorkestret.” Det vil si konsert, festmiddag og hotellovernatting i Oslo.

Frist for å sende inn bidrag er 10. Mars.

Publisert:

Del: