I kveld, onsdag 13. september, holder Annikensk med venner veldedighetskonsert på Gamla i Oslo. Inntektene går til Aksept, som er et senter for alle som er rammet av HIV.

Annikensk

Undergrunnsbandet Annikensk har eksistert siden 2002 og musikken deres er en blanding av jazz, blues, cabaret og soul med latinske rytmer.

Bandet har siden starten spilt på Fabrikken, Parkteatret, Soria Moria, Musikkens Dag, Cosmopolite, CafeScenen på Oslo Nye og hagefesten til Aksept mm.

Alle tekster og melodier er skrevet av vokalist Anniken Seglem Krogstad og arrangert av Jan Olav Renvåg (kontrabass) og Inger Ohren (gitar) i samarbeid med Anniken. I tillegg har de med seg Pete Abbott (trommer), Eduardo Cedeno (perkusjon) og Margunn Kilde (kor).

For anledningen spiller også Knut Koppang and the Philadelphia Sound, bestående av Knut Koppang (vokal og piano), Leif Johansen (bass) og Pete Abbott (trommer).

Dørene åpner kl.20.00, konserten starter kl.21.00. Gamla ligger i Grensen 1, Inng. Møllergt. Oslo. Mer informasjon finnes på www.gamla.no

Publisert:

Del: