Bergen Jazzforum, Nattjazz og Vestnorsk Jazzsenter søker felles medarbeider i fast stilling for snarlig tiltredelse. Stillingen er tredelt mellom organisasjonene, og består i dag av 40% daglig leder for Bergen Jazzforum, 30% scenedriftsansvarlig for Vestnorsk Jazzsenter og 30% prosjektmedarbeider i Nattjazz. Innholdet i deler av stillingen kan bli endret. Søknadsfrist er 1. oktober. Utlysningsteksten kan du lese her.

Bergen Jazzforum (logo)

Vi søker en engasjert, fleksibel og allsidig person med gode samarbeidsevner, som vil bidra i den videre driften og utviklingen av jazzmiljøet i Bergen.

Vedkommende bør ha:
— Erfaring fra arrangements- og konsertavvikling
— Erfaring fra informasjonsarbeid og pressekontakt
— Erfaring fra organisasjonsarbeid og frivillig arbeid
— Kunnskap om regnskap og økonomi
— God ordenssans og evne til å selvstendig strukturere eget arbeid
— God formuleringsevne skriftlig og muntlig (norsk og engelsk)

Vi ønsker søkere med relevant utdanning og/eller arbeidserfaring. Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper.

Vi tilbyr en selvstendig stilling med varierte arbeidsoppgaver og mulighet for å påvirke og utvikle organisasjonene. Arbeidet foregår i tett samarbeid med de frivillige i organisasjonen og vil blant annet bestå i:
— foreberedelse og avvikling av arrangementer
— informering om og annonsering av arrangementer, kontakt med presse
— utarbeiding av trykt program og oppdatering av websider
— søknads- og rapportarbeid vedrørende støtte
— budsjettering og regnskap

Arbeid foregår hovedsaklig i vanlig kontortid, men fleksibilitet kreves omkring arrangementsavvikling og møter. Det trekkes 2 % pensjonsinnskudd. Lønn etter avtale. Kvinner oppfordres til å søke.

Ytterligere informasjon om organisasjonene og stillingen fås ved henvendelse til daglig leder Nattjazz Jon Skjerdal, tlf. 55 30 72 50 eller styreleder i BJF Bjørnar Vasenden, tlf. 92 48 71 09.

Les også mer om oss på www.bergenjazzforum.nowww.nattjazz.nowww.vestnorskjazzsenter.no.

Søknad med CV sendes elektronisk til ingvard@bergenjazzforum.no.

Bergen Jazzforum er en av Norges største og eldste jazzklubber med kontinuerlig drift siden 1972. Klubben er en medlemsorganisasjon, med et arbeidende styre og rundt 40 frivillige medarbeidere. I tillegg til egne produksjoner som festivalen Finsejazz og familiekonsertserien Bajazz drifter BJF Vestnorsk Jazzsenter sin hovedscene for Vestlandet, som i hovedsak består av konserter på USF Verftet. Totalt arrangeres det mellom 40 og 50 konserter i året. Medlemmene i BJF utgjør generalforsamlingen til Nattjazz og binder på den måten disse to organisasjonene sammen. Nattjazz er en av Norges aller største jazzfestivaler med ca 100 band på scenen i løpet av 11 dager i mai. Både klubben og festivalen har en klar programprofil på moderne norsk og internasjonal jazz.

Publisert:

Del: