Den 25. og 26. mai feirer Ukjentfestivalen sitt ettårsjubileum på utestedet Amplifier Rockbar i Oslo. Første dagen har vi invitert tilbake band som har vært med oss i Oslo, Trondheim og Kristiansand. Dette vil være en maratonkveld hvor man får oppleve mye god og variert musikk, lover festivalsjef Kjell-Gunnar Nilsen.

Gitar

Ukjentfestivalen feier ettårsjubileum 25. og 26. mai 2007, noe som vil bli markert over to dager på stedet hvor festivalen startet, nemlig Amplifier Rockbar.

— Her vil man få oppleve morgendagens stjerner, lover festivalsjef Kjell-Gunnar Nilsen, som den 25 mai har invitert tilbake band som alt har vært med på konseptet i Oslo, Trondheim og Kristiansand.

— Dette vil være en maratonkveld hvor man vil få oppleve mye god og variert musikk. Dagen etterpå inviteres helt nye ukjente band, samt noen av de tidligere.

Ukjentfestivalen har tidligere blitt arrangert i byer som Oslo, Trondheim og Haugesund, og nylig også Kristiansand.

— Festivalen er godt i gang med arbeidet med å etablere seg som en seriøs aktør i musikknorge, med base i Oslo, men med et nettverk som gjør at de hele tiden har oversikt over hva som skjer i undergrunnsmiljøet i de forskjellige byene i Norge, sier Nilsen, som samtidig oppfordrer artister som er interessert i å spille på festivalen til å stikke innom deres hjemmesider, www.ukjentfestivalen.no.

— Dette gjelder også aktører som ikke er artister, men som likevel kan være interessert i å hjelpe til med å gi musikkmiljøet i Oslo et løft.

Programmet for jubileumsdagene 25. og 26. mai er ennå ikke helt spikret.

På tidligere utgaver av arrangementet har blant annet disse artistene fått opptre:

Lamia, The Blackbirds, Thelema, Ruben Cordell, The Smell of Mutiny, Aviendha, Hell Dörmer, Trold, Mirror of Madness, Supermonkey og Six eyes Lost.

Publisert:

Del: