Arkiv

søk


For å utforske arkivet, velg årstall, nøkkelord, skribent eller kategori. (15639 artikkel)

Kappløpet mot bunnen ….

– Det råder nærmest en kompakt stillhet fra bransjen selv – om hva jeg mener er den største skandalen i norsk musikkbransje i nyere tid. Les Terje Engens “innhogg” om Phonofile, fra NORAs medlemsmøte denne uken.

Se valgmulighetene!

Kunsten å tolke musikk lenge har vært nedvurdert i utøvende musikkundervisning, skriver Morten Carlsen og Henrik Holm i dette utdraget fra boka ”Å tolke musikk”.

Vi har ventet lenge nok!

Musikkfagets og sangens posisjon på skolen er nedbygget over tid. Musikk i Skolen mener det er tid for handling og konkrete tiltak, ikke bare for fagre løfter.

NTO om kulturbudsjettet for 2018

NTO er fornøyd med at regjeringen viser vilje til å sikre en nasjonal infrastruktur av sterke musikk- og scenekunstinstitusjoner. Men den lave kompensjasjonen for forventet lønns- og prisøkning, betyr en reell reduksjon i driftsbudsjettene,Tomme hus trenger kunstnere!

Oslo gjennomgår nå en gedigen transformasjon, mange etablerte virksomheter flytter inn i nye bygg. Det gjør at det flere gamle praktbygg blir ledige. De bør tas i bruk. Å ha fantastiske bygg stående tomme midt i Oslo sentrum går ikke an.


Vaffel og falafel

Jeg ønsker meg et musikkliv som er like variert og mangfoldig som den norske restaurantbransjen, skriver daglig leder Siri Kvambe i Samspill