Knutsen skal vikariere i stillingen fra april og ut året.

Trine Knutsen og Sigmund Tvete Vik Foto: Ole-Einar Andersen / Trondheim kammermusikkfestiva

Trine Knutsen er ansatt i et vikariat som daglig leder for Trondheim kammermusikkfestival etter at Vegar Snøfugl nylig ble ansatt som ny rektor ved Trondheim kommunale kulturskole. Trine Knutsen er fløytist og førsteamanuensis ved Institutt for musikk, NTNU.

– Jeg håper og tror min ganske brede erfaring som utøver, instituttleder og fra diverse styreverv, vil være nyttig for festivalen. Dessuten er jeg godt vant med oppgaver knyttet til logistikk og koordinering, og er vant til å ta avgjørelser. Jeg kjenner festivalen rimelig godt, og opplever vikariatet som en lystbetont og utfordrende oppgave, sier Knutsen i en pressemelding.

Kunstnerisk leder Sigmund Tvete Vik er glad for å få med seg Trine Knutsen på laget.

– Vi er kjempefornøyde med at Trine kunne ta på seg denne oppgaven. Da det plutselig ble aktuelt med et vikariat som daglig leder, jobbet vi intenst med å finne en kvalifisert kandidat som kunne steppe inn på kort varsel. Trine har fulgt oss tett i mange år. Hun vet hva dette handler om og brenner for festivalen. I tillegg kjenner jeg henne som en inspirerende person med stor stå-på-vilje og arbeidskapasitet. Det trengs i festivalen vår, sier Tvete Vik i meldingen.

Kammermusikkfestivalens daglige leder siden starten i 1996, Vegar Snøfugl, starter 1. mars sin nye jobb som rektor ved Trondheim kommunale kulturskole. Han er innvilget permisjon fra festivalen ut året.

Trine Knutsen tiltrer som daglig leder 1. april i et vikariat som varer ut 2018. Hun har i samme periode permisjon fra sin jobb ved Institutt for musikk, NTNU.

Publisert:

Del: