Utstillingslokalet Fabrikken i Oslo kombinerer musikk og andre kunstarter. Maleren Bård Solhaug og musikeren Benny Braaten fra Origami Galaktika inntar lokalene fram til 24. mars.

Landskapsmaleren Bård Solhaug og musikeren Benny Braaten står bak utstillingen “Horisont”. Resultatet er blant blitt en utstillingskatalog med en medfølgende CD med instrumentalmusikk, der Braatens langsomme og gråskimrende lydmalerier danner bakgrunnen for Solhaugs figurative landskapsbilder.

Bård Solhaug er elev av Erik Lütken, har deltatt på en rekke kollektiv- og separatutstillinger, og var senest involvert i et prosjekt med Thomas Knarvik i Masai Mara i Kenya. Benny “B:9” Braaten har siden 1994 vært en
frittstående del av det internasjonale kunstnerkollektivet Origami. Under Origami Galaktika-navnet har Benny Braaten spilt mye på undergrunnsscener i både Norge og utlandet, og dessuten markert seg med spennende, atmosfæriske vinylplater som “Stjernevandring” (1996) og “Eesti Lilled Silmad Süda” (1998), samt CD-serien “Auropa Mon Amoré” med åndsfrende Manipura (aka 9:L B. Sativa).

Utstillingen på Fabrikken, som byr på levende matinémusikk i helgene, er åpen kl. 13­17 på torsdager og kl. 12­16 fredag til søndag.

Mer info her.

Publisert:

Del: