Tirsdag inviterer selskapet Plastic Strip Press til slippefest og konsert på Cafe Stenersen under Konserthuset. Dagsorden er slippene av arkivutgivelsene av Svein Finnerud Trio og Helge Hurum.

Svein Finnerud (Foto: Arthur Sand)

Dette er meldingen fra Plastic Strip:

For å feire at vi slipper Svein Finnerud Trio og Helge Hurum CD utgivelser den 21.mai gjennom Musikkoperatørene, inviterer vi til en markering, tirsdag den 22.mai kl. 20 på Cafe Stenersen (Munkedamsveien 15, under Konserthuset).

Rundt kl. 20 vil vi vise en 24 minutter lang TV spesial sendt i 1970 med ”Svein Finnerud trio på Centraltheateret” lagd av Jan Horne for NRK. Trioen blir bla intervjuet av Kåre Kolberg og spiller en 15 minutter lang konsert som inneholder bla en 11 minutter lang versjon av Plastic Sun med 5 skjulte perkusjonister bak et teppe.

Vi vil også vise ”Helge Hurum – Visjon en jazz symfoni”, et 18 minutter langt fantastisk opptak med Helge Hurum og hans band som fremfører dette uutgitte verket i NRK, 1972.

Etterpå vil det være en minikonsert med Christian Wallumrød (piano), Per Oddvar Johansen (trommer) og Ole Morten Vågan (bass).

DJ Christian Løv Mikkelsen spiller skiver hele kvelden

Inngang er gratis.

Tirsdag 22. mai kl. 19:30 på Café Stenersen

Plastic Strip er et nyetablert selskap hvis hovedvirksomhet er å relanserer eldre utgivelser og grave opp gull fra arkiver. Hjemmesiden til Plastic Strip.

Publisert:

Del: