Conrad Schnitzler har blitt kalt “the godfather of European Industrial music” av magasinet Wire. Han var medlem av Tangerine Dream, Kluster og Eruption, og åpnet det banebrytende debutalbumet til det norske blackmetalbandet Mayhem med låta “Silvester Anfang”. “Hirschgebrüll” er et samarbeid mellom Schnitzler og den norske skribenten, kunstkritikeren og støymusikeren Bjørn Hatterud. Releasedatoen for det … Fortsett å lese Skogens blod

© Skjermdump

Conrad Schnitzler har blitt kalt “the godfather of European Industrial music” av magasinet Wire. Han var medlem av Tangerine Dream, Kluster og Eruption, og åpnet det banebrytende debutalbumet til det norske blackmetalbandet Mayhem med låta “Silvester Anfang”.

“Hirschgebrüll” er et samarbeid mellom Schnitzler og den norske skribenten, kunstkritikeren og støymusikeren Bjørn Hatterud. Releasedatoen for det fysiske formatet er 10. januar, men plata ligger allerede ute på Wimp og Spotify, heter det i en mail fra Hatterud.

Her er videoen til “Hirschgebrüll”. Den er laget av Morten Magnus og Kim Jacobsen To, og bør ikke sees om du er lettskremt.

Conrad Schnitzler & Bjørn Hatterud – Hirschgebrüll Part 9 from Schnitzler & Hatterud on Vimeo.

Publisert:

Del: