Trioen fra Oslo fikk Norsk Tipping og by:Larms pris Årets Stjernskudd lørdag.

Sassy 009

By:Larm og Norsk Tipping har gått sammen om å belønne artisten som utmerker seg aller mest under festivalen. Prisen, som har fått navnet Årets Stjerneskudd er på 300.000 kroner.

Med sin kompromissløshet, internasjonalt potensiale, kritikerroste konserter og utgivelse, ble det i lørdag kveld kjent at Sassy 009 vant.

Oslotrioen er allerede bekreftet til flere festivaler her i Norge og ute i verden. En sammensatt og enstemmig fagjury har fulgt artistenes oppbygging i forkant av festivalen og vurdert konsertene på by:Larm og kåret en vinner som har klart å engasjere publikum, presse og fått massivt med buzz i sosiale medier.

– Nivået på årets by:Larm artister er høyt og det er mange som hadde fortjent denne anerkjennelsen og de mulighetene som ligger i premien. Sassy 009 skiller seg ut med sin kompromissløshet, internasjonalt potensiale samtidig som de representerer en ny generasjon musikere i en mannsdominert sjanger. Konserten på Blå står ut som et virkelig høydepunkt på årets by:Larm og vi er overbevist om at Sassy 009 er rustet for et større gjennombrudd sier juryleder, Limita Lunde i en pressemelding.

Topp inspirerer bredde
Norsk Tipping og by:Larm deler visjonen om å gi de beste et løft, når bransjen selv har definert hvem som blir Årets Stjerneskudd. Sassy 009 tildeles kr 300.000,- av Norsk Tipping.


-Prisen Årets Stjerneskudd skal ikke bare løfte frem en ny, spennende artist eller et band. Norsk Tipping ønsker også at prisen skal være til inspirasjon for bredden i norsk musikkliv! Vi håper Sassy 009 motiverer mange, fremtidige stjerneskudd, sier Pål Enger, Sponsoransvarlig i Norsk Tipping i meldingen.

– Hvert år snakker vi om hvem som “vinner” by:Larm eller blir den største snakkisen. Det er gøy å få muligheten til å belønne den artisten som gjør seg mest bemerket med noe mer enn heder og ære og en solid premie som virkelig kan gi store muligheter for Sassy 009, sier Silje Larsen Borgan, PR & Kommunikasjon, by:Larm i meldingen.

Juryen har bestått av:
Claes Olsen, Mira Berggrav Refsum, Thale Bratterud Aunaas, Ante Giskeødegård og juryleder Limita Lunde

Årets Stjerneskudd ble delt ut på DogA lørdag 3. Mars kl 21.45

Publisert:

Del: