Det tilbys godt temperert musikk i Rogaland i helgen: I et forsøk på å få flere siddiser til Haugesund arrangerer Safe As Milk-festivalen et show fredag 14. juni på Gamle Tou Bryggeri i Stavanger. Andreas Meland (avbildet), Alexander Rishaug og Tore Renbergs Tvangsteater er blant de som skal opptre.

Andreas Meland (2)

Geografisk er det ikke stor avstand mellom Haugesund og Stavanger, men kulturelt kan det være to vidt forskjellige byer. Safe As Milk, som har fått bekreftet opptredende artister som Jazzkammer, Alexander Rishaug og JR Ewing til sin festival fra 25. til 27. juli, kan snu på det. Spesielt når tankegodset til Safe As Milk-arrangørene og menneskene bak nybrottsarbeidet på Gamle Tou Bryggeri i Stavanger er tilnærmet det samme.

Denne helgen, fredag 14. juni, er de invitert av Site Under Construction til å sette opp et forhåndsarrangement på Gamle Tou Bryggeri. Det skal settes opp en provisorisk platebutikk, og det skal presenteres både folk fra Safe As Milk-stallen og eksterne artister som skal spille på festivalen. I tillegg blir det også installasjoner og plateryttere (DJs).

Programmet er meget veltrimmet, og kan kvalifisere til å bli kalt en mini-festival:

21.00: Andreas Meland
21.30: Alexander Rishaug
22.00: Pål Asle Pettersen & Anders Gjerde
22.30: Tore Renbergs Tvangsteater
23.00: This Is Music Inc.
00.30-02.00: 1000kr Vinyl: DJ Marton

Selve Safe As Milk-festivalen, derimot, viser frem Mufflerkompressor, Jazzkammer, Stockhaus, DJ Boutique Electronique, Hazard, Fennesz, Sister Sonny, Alexander Rishaug, JR Ewing og en ennå ikke offentliggjort artist.

Blant samarbeidspartnerne til Safe As Milk er Billettservice og Ny Musikk, og festivalen er støttet av Petrotech, Haugesund Kommune og Rogaland Fylkeskommune.

En lenke til Safe As Milk-festivalens nettsted finner du her.

Publisert:

Del: