Edwards forlater dermed stillingen som daglig leder i Musikkutstyrsordningen.

Rhiannon Hovden Edwards. Foto: Ilja C. Hendel.

Rhiannon Hovden Edwards er ansatt som leder for Virkes arbeid med kultur og opplevelsesnæringen. Edwards vil samarbeide tett med lederen for Virke Reiseliv for å løfte både norske reiselivet og det norsk kultur kan tilby. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i Musikkutstyrsordningen.

– Vi er veldig stolt og glad for at det er Rhiannon Hovden Edwards som skal lede dette arbeidet. Når man kombinerer hennes solide og brede erfaring innen kulturfeltet med et brennende engasjement om å videreutvikle Virkes tjenester til medlemmene, er jeg overbevist om at hun vil lykkes, sier Helga Bull-Rostrup, direktør for Virke Service & Kultur i en pressemelding.

Edwards sier i samme melding at hun gleder seg til å videreutvikle Virkes bransjearbeid til det beste for kultur og opplevelsesnæringen.

– Dette er et spennende og mangfoldig bransjeområde, og jeg ser frem til å være en aktiv støtte- og medspiller for medlemmene i tiden som kommer, avslutter Edwards meldingen.

Vi gjør oppmerksom på at redaktør Guro Kleveland var styremedlem i MUO fra juni 2015 til august 2018, og styreleder fra august til november 2018

Publisert:

Del: