Buktafestivalen tildelt Tromsø kommunes hederspris for 2006. Prisen ble overrakt av ordfører Herman Kristoffersen på rådhuset i Tromsø. Ledelsen tror de blir værende i Telegrafbukta.

Buktafestivalen, 2005: Publikum

Festivalsjef Robert Dyrnes og styreleder Magne Amundsen tok imot prisen fra ordføreren.

— Vi er utrolig glad og stolt for at festivalen har blitt lagt merke til og at vi får en slik utmerkelse. Dette tar vi som et anerkjennelse for at vi faktisk har gjort noe riktig og verdifullt for byen Tromsø, sier festivalsjef Robert Dyrnes i en uttalelse til pressen.

— I dag kan vi unne oss selv en klapp på skulderen og gi ære til en dyktig og etter hvert rutinert festivalstab, som startet med en gal idé og frivillig pågangsmot og som har vokst til å bli en av Norges beste rockfestivaler og er en etablert kulturaktør i Tromsø. Vi må også nevne at Buktafestivalen ikke hadde vært mulig uten uvurderlig hjelp fra våre gode samarbeidspartnere og hundrevis at dyktige frivillige. Disse vil vi rette en stor takk til og dele prisen med!

Den siste uka har det vært heftig debatt i media om festivalen skal få bli værende på området i Telegrafbukta. Festivalledelsen ser på prisen som et positivt signal fra kommunen

— Vi ser på dette som starten til et enda bedre samarbeid med Tromsø kommune i årene som kommer, sier festivalsjef Dyrnes.

Se for øvrig mer på bukta.no

Publisert:

Del: