Et av Norges fremste tungrockband, WE, inviterer til plateslepp og konsert på John DEE lørdag 12. mai. Oslogruppa og danske Gas Giant deler vinylutgivelsern “Ridin’ the Red Horse to the Last Stronghold of the Freaks broderlig. – WE er her for å provosere, sier gruppa selv.

WE2

Albumet gis bare ut på vinyl og i et begrenset opplag på Burnt Hippie Recordings. WEs bidrag på split-albumet er tre låter på til sammen i underkant av 23 minutter.

“Dette er ikke musikk for mennesker uten fordöyelse og dröy musikksmak. Snarere vil WE med denne utgivelse markere hva som kommer ut av sene kvelder med analoge maskiner og sterk lut. – WE er her for å provosere, som de selv sier om denne utgivelsen. Skiva er alt du ikke finner i resten av den etterhvert så tjukke vinylproduksjonen WE har levert”, heter det i pressemeldingen.

WE er for tiden opptatt med å spille inn sitt “ordentlige” album i Göteborg. Produsent er Johan Forsman, kjent fra arbeid med Union Carbide Productions og The Soundtrack of Our Lives, og albumet skal etter planen utgis i høst.

Publisert:

Del: