Kristin Danielsen begynte som daglig leder i Ny Musikk den 1. september. Danielsen tar over etter Anders Eggen. De siste fire årene har hun vært partner og daglig leder i firmaet DanielsenKroepelien Arts Management AS.

Kristin Danielsen (Foto: Ny Musikk)

Danielsen er født i 1972, er utdannet danser ved den Norske Ballethøgskole og Ballett Arts i New York, med freelance erfaring som pedagog, danser og produsent for prosjekter i Norden.

Videre har hun en MA i Arts Management fra City University i London med spesielt fokus på internasjonal utveksling og formidling av kunst og kultur.

Hun har vært Prosjektleder ved Visiting Arts, British Council i London, administrativ leder ved Black Box Teater i Oslo og produsent for Danse- og Teatersentrum.

De siste fire årene har hun vært partner og daglig leder i firmaet DanielsenKroepelien Arts Management AS som hovedsakelig har arbeidet med produksjon, formidling av scenekunst samt prosjektledelse av større kulturarrangement, eksempelvis Kulturnatt Oslo.

”Jeg gleder meg til mange spennende oppgaver i en tid der norsk samtidsmusikk er på fremmarsj”, sier Danielsen, i følge en pressemelding fra Ny Musikk.

Se hjemmesidene til Ny Musikk for høstprogram og andre aktiviteter.

Publisert:

Del: