Veslemøy Rysstad (42) er ansatt som ny informasjonssjef i Rikskonsertene. Rysstad har lang erfaring fra informasjons- og PR-virksomhet. Hun kommer til Rikskonsertene fra jobben som presseleder for TV-aksjonen 2001 på NRK i regi av Kirkens Nødhjelp.

Veslemøy Rysstad, Rikskonsertene

Veslemøy Rysstad var fra 1991 til 2000 ansatt ved Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden. Som informasjonssjef hadde Rysstad ansvaret for Henie-Onstad Kunstsenters totale PR- og informasjonsvirksomhet nasjonalt og internasjonalt.

Fra 2000 til 2001 var Veslemøy Rysstad informasjons- og markedssjef i AS Sporveisbussene. Hun har også jobbet som journalist og tekstforfatter.

Blant Rikskonsertenes nært forestående fremstøt finner vi ellers et konsept kalt “From Risør with Love”, der Lars Anders Tomter (bratsj), Martin Fröst (klarinett) og Gunilla Süssmann tar samspilet sitt fra Risør Kammermusikkfest ut til folket. Turneen starter i Alta 28. januar, omfatter i alt ti konserter, og avsluttes etter planen på Hamar 19. mars.

I regi av Rikskonsertene drar også Midnight Choir ut på turné i februar og mars. Turnéen omfatter opptredener på i alt 24 kulturhus, og er en del av Rikskonsertenes konsept I Levande Live, som er et samarbeid med Norsk KulturhusNettverk.Turneen faller sammen med at den kritikerroste trioen også gir ut samleplaten “Selected Songs”.

Publisert:

Del: