Nåværende daglig leder for Bergen jazzforum, Linda Skipnes Strand, er ansatt som ny daglig leder på Nasjonal jazzscene Victoria i Oslo.

— Vi er veldig glade for å få Linda Skipnes Strand med på laget. Tross sin relativt unge alder har hun en spennende bakgrunn og bred erfaring med jazzarrangement både fra Bergen Jazzforum og Nattjazz, sier styreleder i Nasjonal jazzscene Magnar Bergo i en pressemelding.

 
Skipnes Strand er utdannet innen mediefag med en Master i Medievitenskap fra Universitetet i Bergen, og skrev en masteroppgave om norsk jazz og kulturpolitikk. Hun har også jobbet som jazzspaltist og plateanmelder i Bergens Tidende. I tillegg til stillingen som daglig leder i Bergen Jazzforum har hun også vært pressesjef i festivalen Nattjazz. 
 
Hun var med å jobbe frem publikumsrekord på Bergen Jazzforum både i 2007 og 2009. Klubben har hatt særlig suksess med sitt prioriterte satsningsområde jazz for barn, Bajazz. Dette har ført Skipnes Strand inn i en arbeidsgruppe i Norsk Jazzforum som jobber med en nasjonal satsning på formidling til barn og unge. 
 
Skipnes Strand sitter også i Norsk jazzforums Kunstneriske Råd og er varamedlem i styret til Vestnorsk jazzsenter.

Publisert:

Del: