Østnorsk Jazzsenter har ansatt Kari Grete Jacobsen som ny daglig leder for senteret. Hun kommer fra stillingen som formidlingskonsulent i Norsk jazzforum, og vil starte opp i den nye jobben 8. mars. Nåværende daglig leder for Østnorsk Jazzsenter, Roger Johansen, går tilbake til frilansmusikerlivet på full tid.

Kari Grete Jacobsen (Foto: Jazzforum.no)

— Styret i Østnorsk Jazzsenter er stolte av å kunne presentere Kari Grete Jacobsen som senterets nye daglige leder etter å ha vurdert mange svært godt kvalifiserte søkere. Hun tiltrer 8. mars. Østnorsk Jazzsenter ønsker Kari Grete Jacobsen velkommen og ser frem til å ha henne med i arbeidet med å løfte norsk jazz ytterligere i årene som kommer, sier styreleder Lise Gulbransen.

Kari Grete Jacobsen (29) kommer fra stillingen som formidlingskonsulent i Norsk jazzforum. Hun har jobbet i Norsk jazzforum i fem år og har der skjøttet en rekke oppgaver både som sekretær og turnélegger, samt som produsent for Norsk jazzforums vellykkede sommerkurs i Søgne. I sitt arbeid hos Norsk jazzforum har hun også vært en sentral kontaktperson for norske jazzklubber.

I pressemeddelelsen om nyansettelsen heter det seg at Kari Grete Jacobsen kjenner jazzfeltet svært godt. I tillegg til jobb som formidlingskonsulent har hun også på fritiden jobbet med jazz. Hun var sentral i arbeidet med oppstarten av fylkesenteret for jazz i Telemark mens hun var aktiv i Bø jazzklubb, og hun er nå aktiv i jazzklubben Kampenjazz i Oslo.

— Nåværende daglige leder for Østnorsk Jazzsenter, Roger Johansen, går tilbake til frilansmusikerlivet på full tid, som trommeslager både i egne prosjekter og som musiker i bandene til blant andre Jørn Øien, Knut Riisnæs, Tore Johansen og Staffan William – Olsson. Han vil virke i stillingen frem til den nye daglige lederen er på plass. Som musiker har Roger Johansen gitt Østnorsk Jazzsenter et viktig løft, sier Lise Gulbransen avslutningsvis.

Publisert:

Del: