Tirsdag 20. juni begynte Linette Stormoen i jobben som daglig leder av Konsertforeningen Blå. Stormoen kommer fra hotell- og restaurantbransjen der hun har 10 års ledererfaring.

Blå logo s/v

— Vi tror hun kommer til å bidra sterkt til å sikre driften av Konsertforeningen Blå i lang tid fremover, skriver Sigurd Reinton om Linette Stormoen i en pressemelding. Reinton er tidligere daglig leder av Konsertforeningen Blå.

Konsertforeningen Blå har siden 1998 vært ansvarlig for den kulturelle driften av scenen Blå, og har gjennomført ca. 300 arrangementer årlig. Foreningen har stått sentralt i oppbyggingen av miljøet rundt Blå, blant annet gjennom sitt store nasjonale og internasjonalt nettverk. Blant annet gav foreningen sitt fokus på nettveksbygging et utslag i et klubbutvekslingsprosjekt med seks andre land i 2005.

Konsertforeningen Blå er støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet, og holder hus for sine konserter og arrangementer i Brenneriveien ved Akerselva. Besøk hjemmesidene til Blå for sommerprogrammet.

Publisert:

Del: