Festivalen Vill Vill Vest vil finne sted 15. – 16. September 2016.

Bergen har til nå vært den eneste store musikkbyen i landet uten en egen bransjefestival. Festivalen Vill Vill Vest (VVV) vil gjøre noe med det. Den retter seg mot nasjonal og internasjonal musikkbransje, og skal vise fram nye, spennende og aktuelle artister fra hele Norge, samtidig som den skal gi erfarne musikere en arena hvor de kan møte nasjonal og internasjonal bransje.

VVV består av kurs, seminar og paneldebatter på dagtid, og på kveldstid gjøres byen om til én stor konsertarena. Konsertene vil bestå av oppadkommne og aktuelle artister, utvalgt av en jury. Konsertene vil foregå på Hulen, Garage, Kvarteret, Landmark, Østre, KOK og Apollon.

40 seminarer
Brak organiserer det faglige programmet under festivalen med over 40 seminar, workshops og presentasjoner på Litteraturhuset i Bergen.

Samarbeidspartnere er blant annet UiB v/ Institutt for informasjons- og medievitenskap, Music Norway, Norske Konsertarrangører og AKKS. Over 10 internasjonale gjester er allerede bekreftet til å bidra i delegatprogrammet og det er stor interesse fra samarbeidspartnere og musikkbransje lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

40 band
Søknadsfristen for band som ønsker å spille går ut 6. mai 2016, og utvelgelsesprosessen starter uken etter. Juryen vil velge ut 40 band og artister til å fylle de 8 scenene på årets program.

Bak festivalen står en bredt sammensatt gruppe fra musikkmiljøet i Bergen.

Publisert:

Del: