Lars Heintz har lang og allsidig bakgrunn fra musikkbransjen i Bergen. Han er nå ansatt som ny kurs- og øvingslokaleansvarlig i AKKS Bergen.

Akks_Bergen (logo)

Styret i AKKS Bergen har i styremøte 15. juni 2007 ansatt ny kurs- og øvingslokaleansvarlig. Lars Heintz har lang og allsidig bakgrunn fra musikkbransjen i Bergen, og de beste forutsetninger for å drive AKKS Bergens viktige tilbud videre fremover.

Heintz har blant annet jobbet som backlinetekniker på Nattjazz i en årrekke og reist med artister som Marion Ravn og Sondre Lerche med samme oppgave. Han har bred kunnskap om det bergenske musikkmiljø gjennom år som musiker i bandene Sister Sonny, Gram Per person, Moonpedro & the New Farm Orchestra. Heintz har og jobbet som bandansvarlig på Garage og har bred erfaring med tilrettelegging og koordinering av arrangement.

AKKS Bergen har vært og er fremdeles i en vekstfase der antall kurs øker stadig med driften og arbeid mot etablering av flere øvingslokaler er gjeldende. Styret i AKKS Bergen mener at Heintz er svært godt rustet til å være med på å føre organisasjonen trygt videre i de utfordrende oppgavene i AKKS Bergen.

AKKS Bergen retter en stor takk til Ane Fisknes Storås som har vært kurs- og øvingslokaleansvarlig gjennom fire fantastiske år, og ønsker henne lykke til videre.

Lars Heintz tiltrer stillingen 16. juli.

Dette i følge en pressemelding.

Publisert:

Del: