NOTAM arrangerer kurs i studioteknikk i perioden 16 til 19 januar, lagt opp rundt Pro Tools, forskjellige bærbare opptakere og hardware i NOTAMS eget studio.

Pro-Tools

“Jobber du med musikk, lyd eller elektronisk kunst men er interessert i å oppdatere dine kunnskaper innen lyd til et profesjonelt nivå? Da er NOTAMs kurs i studioteknikk midt i blinken for deg.”

Det reklamerer NOTAM for sitt kommende kurs i studioteknikk – som finner sted i deres lokaler i Oslo, i perioden 16-19. januar.

Kurset er lagt opp rundt programvaren Pro Tools som er godt egnet for arbeid med profesjonell lyd innen ulike former for elektronisk kunst og musikkutrykk. Kurset kvalifiserer deg til å bruke studioene hos NOTAM.

Kurset krever ingen forkunnskaper, men det vil også være nyttig for folk som har arbeidet med Pro Tools tidligere og som vil utvide kunnskapen om programmet, samt få en oppdatering av de nye funksjonene i versjon 7.0.

— Vi går også gjennom hardware i studioene på NOTAM, slik at deltakerne blir godt kjent med dem. Vi ser dessuten på forskjellige bærbare opptakere (DAT spillere, Minidisk, Flash kort opptakere) og opptaksteknikker, heter det fra NOTAM.

Påmelding her:
http://www.notam02.no/notam/grunnkurs.html

Videre spørsmål om kurset henvendes til Cato Langnes.
Mail: catola@notam02.no

Antall deltakere: 10
Varighet: 4 dager
Dato: 16 til 19 januar 2007
Lærer: Cato Langnes
Pris: 2400,-

Publisert:

Del: