Jazz, rock, pop, hip hop, samtidsmusikk, klassisk musikk, folkemusikk, elektronika, synth. Festivalsesongen er over oss for alvor. Men når er hva, hvem spiller hvor, og hvordan får man tak i billetter til det man aller helst vil se? For å lette letingen har MIC satt sammen årets kanskje mest omfattende festivalkalender.

Magnet - Even Johansen 2003

Antallet festivaler i Norge begynner å bli svært omfattende, med en imponerende spennvidde i både uttrykk og geografi.

De fleste musikkelskere har sine faste festivaler, som besøkes hvert år, men stadig flere ønsker også å dra på musikalsk oppdagelsesferd. Da kan det noen ganger være kjekt å ha en musikalsk veibok over sommerens konsertbegivenheter.

I den anledning har Musikkinformasjonssenteret satt sammen årets kanskje mest omfattende festivalkalender, som du finner på denne lenken.

Her kan du finne en kronologisk oversikt over når alle festivalene er, og klikker du inn på en festival, vil du finne en kort beskrivelse som skal kunne fortelle deg om dette kan være noe som passer din musikksmak.

Her finnes også festivalens adresse, telefonnummer og nettsted, hvis dette er tilgjengelig.

Hvis det finnes mer informasjon om den aktuelle festivalen i form av artikkel- eller notisstoff publisert på Ballade, vil det også ligge lenker til disse sakene under hver festival.

God musikkjakt, og god festivalsommer!

Vet du om en festival som ikke er omtalt i vår festivalkalender? Send gjerne en e-post til redaksjonen på ballade@mic.no, så skal vi sørge for å oppdatere kalenderen.

Publisert:

Del: