Nicole Lacy, som fikk både positiv og mindre positiv oppmerksomhet rundt sin debutsingle “Dancing On A Tuesday”, skal nå introduseres til det franske markedet av Warner Music i Paris, melder Playground. Den driftige vokalisten kan også være aktuell i hovedrollen en ny engelsk film, som skal spilles inn i løpet av 2003.

Nicole Lacy

Frankrike er verdens fjerde største marked for innspilt musikk, og var i 2002 et av de få platemarkeder i vekst.

— Kontrakten med Warner Music er betydelig, men de økonomiske rammene vil ikke bli offentliggjort. Selskapet har opsjon på å jobbe med henne gjennom fire album, heter det i pressemeldingen Ballade har mottatt.

En av Warners franske sjefer så en opptreden av Lacy på norsk TV mens han var i Oslo, og tok senere kontakt med artistens skandinaviske plateselskap, Playground Music Scandinavia. Det multinasjonale selskapet vant kontrakten i konkurranse med et annet stort selskap. Lacy vil fortsatt være tilknyttet Playground i Norge, som utgir albumet “It Was Me” i april.

Albumet inneholder blant annet låter av Diane Warren (som tidligere har jobbet med artister som Cher og Aerosmith) og Michael Garvin (hvis referanser inkluderer Jennifer Lopez’ “Waiting for Tonight”). Garvins låt for Lacy er “Dynamite”, som blir utgitt i Norge i mars.

Som et tegn på Warner Musics tro på artisten skal hun snart fly til “et hemmelig sted” for å spille inn en video til en ennå ikke navngitt single. Hun skal også jobbe med produsenter som Antoine Clamaran for diverse remixer. Lacy har dessuten mottatt et filmmanus til en kommende engelsk film som handler om en ung sangerinne. Dersom hun får hovedrollen skal filmen spilles inn i England i løpet av 2003.

Publisert:

Del: