Samarbeidet har fått navnet Stellar Songs Skandinavia.

Johnny Tennander (managing director i Sony/ATV Music Publishing Scandinavia), Gunnar Greve (managing director og partner i MER), Danny D (medgrunnlegger i Stellar Songs), Tim Blacksmith (medgrunnlegger i Stellar Songs), Gilbert Lunde (head of live og partner i MER), og Yonas Aregai (label manager og partner i MER) Foto: Agri Soltan

Det uavhengige musikkselskapet MER har inngått et internasjonalt fellesforetak, eller joint venture-forlag med Sony ATV og Stellar Songs under navnet Stellar Songs Skandinavia.

Avtalen ble inngått mellom partene 24. juni, og vil ha MERs studio i Oslo som såkalt kreativ hub.

Sony/ATV er verdens største musikkforlag, mens musikkforlaget Stellar Songs ble startet av blant annet Tor Erik Hermansen Mikkel Eriksen i Stargate.

– Jeg og hele MER-teamet kunne ikke vært mer begeistret over dette partnerskapet. Vi har lenge samarbeidet med både Sony/ATV og Stellar Songs, og ser frem til å ta fatt på neste kapittel sammen. Med de involverte folka, de fantastiske talentene og det kreative momentumet vi nå opplever i Norden er jeg sikker på at vi har de rette ingrediensene for å skape strålende musikk verden vil få glede av, sier daglig leder Gunnar Greve i MER i en pressemelding.

Sony/ATV er verdens største musikkforlag, og administrer over 3 millioner rettigheter, mens musikkforlaget Stellar Songs ble startet av blant annet Tor Erik Hermansen Mikkel Eriksen i Stargate. MER ble etablert i 2012, og består av en mangament-del, plateselskap, forlag og studio.

Publisert:

Del: