Årets internasjonale jazztalent, Mathias Eick, er også årets festivalmusiker og headliner under Sandvika Storbandfestival. Eick kommer også til å levere sin første solokonsert i karrieren på festivalen.

Mathias Eick_IAJE07

I musikermiljøet har Mathias Eick vært et velkjent navn fra utallige opptredener og CD-innspillinger med band og artister som Jaga Jazzist, Motif, Thomas Dybdahl, Chick Corea, Erlend Skomsvoll, DumDum Boys, Big Bang, Motorpsycho og Turboneger for å nevne noen. Selv med sitt eget band, ”Mathias Eick Kvartett”, har Eick alltid vært en viktig grunnpilar i et band, ikke i front.

Sandvika Storbandfestival fronter Mathias Eicks første solokonsert som hovedbegivenhet på årets festival. Konserten er et musikalsk tilbakeblikk i Eicks liv og inneholder musikk skrevet av Eick selv, Øyvind Brekke (The Source) og Erlend Skomsvoll.

Konserten er spesialbestilt av festivalen og den blir gjennomført sammen med Knut Reiersrud, Øyvind Brekke og Sandvika Storband. Konsertens musikalske leder er Frank Brodahl.

Mathias Eick er også “Årets festivalmusiker” på Sandvika Storbandfestival.

Dette i følge en pressemelding.

Sandvika Storbandfestival tyvstarter med konsert allerede den 14. juni, men åpner altså offisielt den 15. juni med den spesialbestilte konserten. For mer infor om Sandvika Storbandfestival; gå til festivalens hjemmeside.

Publisert:

Del: