Hitmakerne inviterer til New York for å lære bort triks. Du kan bli med.

Tor Erik Hermansen og Mikkel Eriksen i Stargate er klare for å ta i mot representanter for norsk musikkbransje i mai, skriver Aftenposten.

Stargate, som har skrevet flere store hits for artister som Beyoncé, Rihanna og Katy Perry, samarbeider med Music Export Norway (MEN) og Innovasjon Norge om å sende lærevillige nordmenn til Stargates studio i New York.

Interesserte må melde seg til MEN innen søknadsfristen som er 1. mars.

Stargate sier til Aftenposten at statsminister Jens Stoltenberg var på besøk i studio og spurte om hvordan de kunne bidra til at flere nordmenn kunne nå fram.

— Tidligere har vi ikke snakket mye om hvordan vi tenker, men nå mener vi at det kan være viktig å dele kunnskap og erfaringer om det å slå gjennom på det amerikanske markedet, sier Hermansen.

Etter gjennombruddet med gruppen S Club 7 i 1999 og flyttet Stargate-duoen til New York i 2005.

— Alle har mange tanker om hvordan verden er, noe stemmer, andre ting gjør det ikke. Vi har kommet mye lengre enn det vi trodde vi skulle gjøre, ved stadig å tilpasse oss nye utfordringer. Det aller viktigste man som fersk kan gjøre er bare å reise ut, tørre å prøve, sier Hermansen, til Aftenposten.

Publisert:

Del: