28. mai mottok jazzvokalisten prisen, pålydende kr 25.000.

Mari Kvien Brunvoll

Vitals talentpris deles ut hvert år under Nattjazz. Kriteriet er at den skal gå til en utøver som er i starten av sin karriere, og som har markert seg gjennom året som et talent utenom det vanlige.

28. mai var det jazzvokalist Mari Kvien Brunvoll som mottok prisen.

Juryens begrunnelse var som følger; ”Årets vinner er en utøver som utmerker seg med et helt eget personlig uttrykk i musikken, og en unik, inderlig tilstedeværelse i møte med publikum. Årets vinner er, tross sin unge alder, en komplett artist, og juryen gleder seg til å følge denne utøveren videre på scenen både nasjonalt og internasjonalt.”

Mari Kvien Brunvoll studerer jazzvokal ved Griegakademiets jazzlinje og har det siste året hatt en hyppig aktivitet både som solomusiker og som del av ulike konstellasjoner. Det er særlig med soloprosjektet sitt at hun har hatt suksess og hun har gjort konserter med dette rundt om i hele Skandinavia.

Tidligere har Heidi Torsvik, Tarjei Strøm, Ingrid Mjanger, Kristoffer Vogt, Marius Nesset, Øyvind Hegg Lunde og Øyvind Skarbø mottatt talentpriser under Nattjazz.

Dette i følge en pressemelding.

Publisert:

Del: