Norsk Forms lokaler i Kongens Gate 4 huser allerede organisasjoner som Ultima, Det norske Kammerorkester, Kirkemusikkfestivalen, Oslo Sinfonietta og Norsk komponistforening. Nå ser kontorfellesskapet etter nye samboere.

Her er kunngjøringen fra leietakerforeningen Mnemosyne:

I Kongens gate 4 har en gruppe organisasjoner og firmaer i musikkbransjen laget et hyggelig og praktisk kontorfellesskap. Her er festivaler, komponister, orkestre, kor og plateselskap. Alle nyter godt av flotte lokaler med felles møterom, festlokaler og et lyst atrium der man kan arrangere konserter, møter, utstillinger og mottakelser. Leietakerne er organisert i en forening, Mnemosyne, som ivaretar de felles interessene til alle som arbeider i K4.

I 3. etasje er det 225 kvm som står ledig. Vi i Mnemosyne vil gjerne ha noen som driver innenfor beslektede bransjer å bo sammen med. Velkommen til å ta kontakt med vår huseier, Bjørn Ketil Hauge (22 41 04 30) eller styreleder i Mnemosyne, Gunda Djupvik, dersom du synes dette høres interessant ut. Av branntekniske årsaker er det en fordel om de aktuelle leietakerne enten leier hele arealet, eller organiserer et kontorfellesskap seg imellom.

Gunda Djupvik
Foreningen Mnemosyne

Publisert:

Del: