MIC Media AS er et nyetablert selskap som skal informere om og promotere norsk musikk i inn og utland. Selskapet utlyser nå stilling som leder for annonseseksjonen, med søknadsfrist 15. august. Les hele utlysningsteksten her.

MIC media (kontordør)

MIC Media AS er et nyetablert selskap som skal informere om og promotere norsk musikk i inn og utland. Selskapet skal bygge opp tre seksjoner, en medieseksjon, en forlagsseksjon og en annonseseksjon. MIC Media AS eies av Musikkinformasjonssenteret MIC) de to komponistforeningene NKF og NOPA, sammenslutningen av norske plateselskap FONO og Bergen Kommune. Selskapet har kontor på Georgernes Verft i Bergen.

Selskapet utlyser nå stilling som leder for annonseseksjonen. Annonseseksjonen har ansvaret for salg og kunderådgivning knyttet til all annonsering i de publikasjoner og aviser som produseres av MIC media.

Selskapet søker etter velkvalifisert person med relevant erfaring og dokumenterte resultater fra annonsesalg og tilhørende kunderådgivning. Erfaring fra annonsesalg i nettpublikasjoner tillegges vekt. Den som ansettes skal ha ansvar for å bygge opp selskapets kundeportefølje.Arbeidssted er Bergen. Lønn og betingelser etter avtale. Kontakt markedsdirektør Hallgeir Isdahl, 55 55 79 00/ 40 60 21 43.

Søknad med CV sendes som e-post til info@mic.no innen 15. august 2006.

Se også utlysningen på finn.no.

Publisert:

Del: