Lærere blir blant annet Grete Preus, Torun Eriksen og Anneli Drecker. Søknadsfristen allerede 20. januar.

Anne Grete Preus (i midten)med vokallærer og universitetslektor Hilde Norbakken og instituttleder, professor Erik Gunvaldsen fra Institutt for rytmisk musikk, © Annie Hagen Okalla/Universitetet i Agder

Institutt for rytmisk musikk ved Universitetet i Agder (UiA) har siden 2015 hatt Låtskriver & Artist som spesialisering i sitt bachelorløp. I dag går det 12 studenter på dette studiet. Fra høsten 2018 blir det også mulig å ta master i “songwriting”, altså låtskriving, skriver UiA på sine nettsider.

Anne Grete Preus, Torun Eriksen og Anneli Drecker er blant lærerne som er tilknyttet masteren, som skal ha videreutvikling av eget materiale og fordypning i eget musikalsk uttrykk som fokus. Gjennom arbeid i hovedområdet – det tekstlige, musikalske og instrumentbaserte –styrkes identiteten din som både låtskriver og utøver, og refleksjon rundt egen skriving står sentralt. Arbeidet med å styrke din utøver-kompetanse er gjennomgående og du følger komposisjonene dine fra idé til ferdig innspilt materiale”, heter det i studiebeskrivelsen.

– Søknadsfrist på studiet er alt 20. januar, og fagmiljøet håper å se navn fra ulike miljø og låtskrivertradisjoner på søkerlisten, sier studieprogramleder Hilde Norbakken til nettsiden.

Publisert:

Del: