Etter en periode med lukkede dører er det med glede Bergen Kunsthall åpner visningsrommet og kafé Landmark fredag 4. mars kl. 20.00.I tillegg til å programmere det kunstneriske programmet i Landmark tar nå Bergen Kunsthall også over den daglige driften av kafeen, noe som skal gi en stor fleksibilitet i forhold til den kunstneriske virksomheten på stedet.

Kafe Landmark - Tranformator

I åpningshelgen presenterer Bergens Kunsthall og kafé Landmark smakebiter fra noen av sine faste aktørers repertoar.

Faste aktører på kafé Landmark er Fredriks Wonderful Evening, Transformator, Klubb Pilota, Stagediving, Bergen Jazzforum, Meet My Whitecube og The VJ Picks the DJ. I tillegg til disse vil man i 2005 presentere flere nye og spennende prosjekter – bl.a. Hot Hot Hot med Mikal Tellé og Asle Brodin, samt teater, filmprogram og “kanskje Norges eneste kunstfilmfestival”.

Landmark har siden åpningen i november 2001 fungert som et fleksibelt forum for musikalske, elektroniske og kunstneriske arrangementer.

— Bergen Kunsthall ønsker å legge forholdene til rette slik at aktører uten store økonomiske ressurser kan få vise sine nyskapende prosjekter på Landmark, sier Silja Axelsen i Bergen Kunsthall i anledning gjenåpningen.

Bergen Kunsthall er en ikke-kommersiell organisasjon, noe som betyr at alle inntekter i kafeen vil gå direkte tilbake til de kunstneriske programmene. Dette vil i følge Axelsen styrke Landmark som en arena for tverrestetiske kulturutrykk. Utover det kunstneriske programmet ønsker Landmark fremdeles å fungere som en sosial møteplass på dag- og kveldstid.

— Vi vil servere deilige, rause sandwicher til rimelig pris, og inviterer til late søndagsfrokoster med overraskelser fra kokken, reklamerer Silja Axelsen.

Interesserte vil finne nærmere bakgrunn og informasjon på www.kunsthall.no.

Publisert:

Del: