Inviterer musikkbransjen til samling på Skaugum 24. august.

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Jørgen Gomnæs/Det Kongelige Hoff

I forbindelse med Kunnskapsverkets forskningsprosjekt “Virkemidler for kulturelle næringer – rekkevidde og presisjon”, er deltagere fra norsk musikkliv invitert til diskusjon og arbeidslunsj på Skaugum 24. august. Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit er vertskap for samlingen, melder Kunnskapsverket.

Deltagerne representerer 20 ulike musikkvirksomheter innen artistmanagement, plateselskap, pr/markedsføring, musikkforlag, musikkproduksjon, innspilling og konsert- og arrangørvirksomhet. Disse deltar i forskningsprosjektet som Kunnskapsverket gjennomfører. Samlingen er et samarbeid mellom Music Norway, Buzzfond AS og Kunnskapsverket.

-Norsk musikkliv er inne i en spennende tid, og vi må tilrettelegge for at norsk musikkindustri kan generere på en økende internasjonal etterspørsel etter norske talenter. I tett dialog med musikklivet vil vi bidra til at virkemidlene treffer, og da er forskningsprosjekt som dette vesentlige. Å ta med seg denne diskusjonen til Skaugum, opplever jeg er nok et bevis på at musikkbransjens internasjonale ambisjoner blir lagt merke til, sier direktør i Music Norway, Kathrine Synnes Finnskog.

Publisert:

Del: