Koret Ginnungagap lanserer sin nye plate “cor” i Universitets Aula i Oslo søndag 3. februar, og fremfører i den forbindelse bl.a. verker av Bjørn Kruse, Trond Kverno og Henrik Ødegaard.

Ginnungagap (fire av seksten korister)

Ginnungagap lanserer sin nye plate “cor” i Universitetets Aula i Oslo, søndag 3. februar kl. 19.30.

Ginnungagap er et blandet vokalensemble som består av 16 sangere. Dirigent er Kjetil Almenning. Vokalensemblets repertoar er i følge dem selv moderne kunstmusikk med tydelig publikumsappell. Den 3. februar vil det bli fremført verker av Kruse, Kverno, Mahler, Poulenc, Rasmussen og Ødegaard.

Ginnungagap vant i 2001 1. plass i Norges Korforbunds landskonkurranse i klassen blandet kor klasse A, og har tidligere sunget i bl.a. Universitetets Aula, på Underwater Pub og i NRK-programmet Åpen post.

Konserten er i følge pressemeldingen Ballade har mottatt “en unik mulighet til å høre musikk som sjelden blir fremført”.

På platen “Cor”, som er utgitt av Pro Musica, finner vi følgende norske bidrag: Bjørn Kruse: “Who Will Believe My Verse In Time To Come”, Henning Sommerro: “Tre gregorianske tankar”, Torbjørn Dyrud:”Conserva Me Domine” og Trond H. F. Høgmo:”Salve Regina”.

Billetter (kr. 90,-/70,-) fåes kjøpt ved inngangen.

Publisert:

Del: